Lallin Lammas Oy:n henkilökunta
Henkilökuntamme vasemmalta
lihanleikkaaja/teurastaja Raimo Rantanen,
tuotantopäällikkö Kati Kaisajoki, teurastaja Tapio Viljanen,
lihanleikkaaja Tavo Jürna ja teurastaja Riku Rokka

Lallin Lammas Oy

Lallin Lammas Oy on vuonna 1998 perustettu lampaisiin ja vuohiin erikoistunut nykyaikainen liha-alan laitos. Köyliön Tuiskulassa toimiva neljän maatalousyrittäjän yhteisyritys työllistää tällä hetkellä viisi vakituista työntekijää.

Asiakkaita palvelevalla, laadukkaalla ja tehokkaalla toiminnalla Lallin Lammas Oy on vakiinnuttanut paikkaansa osana kotimaista lammastaloutta. Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme henkilökohtaista palvelua.

Yrityksen toiminta-alueet

  • teuraseläinten osto
  • teurastus
  • lihan leikkuu ja tyhjiöpakkaus
  • lihan myynti ruhona tai osissa
  • rahtiteurastus ja -leikkuu
  • oma karitsakasvatus
  • maisemalaidunnus

Lallin Lammas Oy toimittaa lihaa tukku- ja vähittäiskauppoihin sekä suurtalouskeittiöihin ja ravintoloille lämpösäädellyillä kuljetuksilla kaikkialle Suomeen.

Laitoksellamme on luomuhyväksyntä.